Bevestigingsmaterialen

Bevestigingsmateriaal

Deurstopper levert hoogwaardige zwarte en blanke  schroeven, bouten in diverse soorten en maten. Denk aan onze populaire zwarte bevestigingsmateriaal, vlonderschroeven, blanke schroeven Voor de klussen in- en rondom uw huis heeft Deurstopper de juiste producten voor u.  

Zwart bevestigingsmateriaal

Voor de deurstoppers of deurvastzetter of deurdranger  heeft deurstopper de juiste bevestigingsmaterialen in huis om dit deugdelijk te monteren voor jaren lang plezier.

Deurstopper levert hoogwaardige schroeven in diverse soorten en maten.  Voor de klussen in- en rondom huis hebben wij bevestigingsmateriaal in diverse soorten en maten.

Verder hebben we ook een uitgebreid assortiment met DeurwiggenDeurbuffers en Vinger beschermers, alle andere oplossingen om uw deur vast te zetten in ons programma.

 

Plaats een bestelling

Wanneer je de juiste producten gevonden hebt, kun je deze heel eenvoudig in je online winkelwagen plaatsen en bestellen. Alle producten hebben wij voorradig, zodat je ze zo snel mogelijk in huis hebt. Heb je hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling? Of heb je vragen over een product? Dan kun je altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 085-0609085 of te mailen via [email protected] Wij staan dan graag voor je klaar.

 

 

 

 

 

We willen graag cookies plaatsen, gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie »