Karabijnhaken kopen ?

Bij Deurstopper.net heeft u een breed assortiment aan karabijnhaken. Ons assortiment bestaat uit tal vanverschillende karabijnhaken. Een karbijnhaak ook wel karabijnkarabiner, simplexhaak, musketonhaak of festonhaak genoemd zijn er niet alleen in zeer veel maten, maar ook in verschillende uitvoeringen. Karabijnhaken zijn het perfecte hulpmiddel wanneer u zware zaken moet ophangen of klimmen, maar ook bij constructiewerk waarbij doeken moeten worden gespannen bijvoorbeeld, een verbinding met touwen, staaldraden of verbinding met aanhanger aan de trekhaak. Het kan ook zijn dat u verschillende sleutels bij elkaar wilt houden, dan is een karabijnhaak sleutelhanger de ideale oplossing.

Belangrijke kenmerken van een karabijnhaak hebben we voor u op een rijtje gezet.

  • Onze karabijnhaak kan van diverse materialen gemaakt zijn. Hierbij kun je denken aan: verzinkt staal, roestvrij staal, aluminium, zwart en is in diverse kleuren en uitvoeringen leverbaar.
  • Is in vele afmetingen verkrijgbaar: de kleinste karabijnhaak is 40 mm en de grootste 200 mm. 
  • Maximale last. De maximale last bij een karabijnhaak is verschillend. 
  • De karabijnhaak kan veerbelast zijn en/of een schroefsluiting hebben. 

 

Deurstopper.net bied u ook de volgende producten aan.

Deurstoppers stofDeurstoppers metaalDeurstoppers rubber/kunststof of Deurstoppers hout of steen. Verder hebben we ook een uitgebreid assortiment met DeurwiggenDeurbuffers en Vinger beschermers, alle andere oplossingen om uw deur vast te zetten vindt u onder de categorie koopjeshoek.

Deurstoppers heeft ook een uitgebreid assortiment deurvastzetterdeurdranger, windhaken, karabijnhakentochtstrippen en deurmatten.

Kunt u niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.