Tochtband is met de huidige energieprijzen voor alle type ramen en deuren aan te bevelen. De tochtband is, zoals de naam al zegt, zelfklevend. Zelfklevende tochtstrippen zijn eenvoudig aan te brengen, bijvoorbeeld tussen de kieren van kozijnen van deuren en ramen. U hoeft alleen de ondergrond schoon te maken en te ontvetten en te laten drogen. Vervolgens verwijderd u enkele centimeters van de beschermfolie van de rol, Hierna drukt u de band stevig op de gewenste plek en knipt u de tochtstrip af in de hoeken.

Tochtband voorkomt tocht van de kou of warmteverlies via deuren en/of ramen. Deurstopper.net heeft hier de juiste oplossing voor.

Deurstopper.net bied u ook de volgende producten aan.

Deurstoppers stofDeurstoppers metaalDeurstoppers rubber/kunststof of Deurstoppers hout of steen. Verder hebben we ook een uitgebreid assortiment met DeurwiggenDeurbuffers en Vinger beschermers, alle andere oplossingen om uw deur vast te zetten vindt u onder de categorie koopjeshoek.

Deurstoppers heeft ook een uitgebreid assortiment deurvastzetterdeurdranger, windhaken, karabijnhakentochtstrippen en deurmatten.

Kunt u niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.