Aflevertijden

Onze vervoerder is DHL

Levertijd Nederland/België: 
In de onderstaande schema's ziet u wanneer u uw bestelling kunt verwachten, De betrouwbaarheid van dit schema is 98%. Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur zijn geplaatst en betaald, worden dezelfde dag nog ingepakt en over gedragen aan DHL en normaal gesproken dus de volgende dag al afgeleverd. 
Wanneer u niet thuis bent op het moment van leveren wordt het pakket vaak bij de directe buren aangeboden of de bezorger komt de volgende dag terug, daarna gaat het pakket naar een ophaalpunt bij u in de buurt, waar u het zelf binnen 7 dagen moet ophalen.

Standaard schema voor Nederland en België
Besteld    Aflevering
Maandag Voor 16:00 uur     Dinsdag
Dinsdag Voor 16:00 uur Woensdag
Woensdag Voor 16:00 uur Donderdag
Donderdag     Voor 16:00 uur Vrijdag
Vrijdag Voor 16:00 uur Zaterdag
Zaterdag   Dinsdag
Zondag   Dinsdag
Rondom (Nederlandse) feestdagen in kan dit schema anders zijn, omdat op die dagen niets wordt verzonden. Neem contact op met onze klantenservice voor de exacte afleverdag rondom de feestdagen.
 
Verzendkosten Nederland:
Voor alle bestellingen die u bij ons plaatst, geldt dat u geen verzendkosten betaalt indien u voor minimaal € 45,- bestelt. Is het totaal bedrag van uw bestelling lager dan € 45,- dan betaalt u € 6.95 voor het verzenden van uw bestelling. Indien uw bestelling door de brievenbus past zullen we deze als brievenbuspakket versturen, voor bestellingen onder de € 45,- betaalt u dan gewoon € 6.95 voor het verpakken en verzenden. 

Bestelprocedure:
Op de volgende pagina vindt u een uitgebreide uitleg van de bestelprocedure

Vragen?
Bel onze klantenservice: 085 0609085 maandag t/m vrijdag 09:00-17:00
Of stuur een e-mail naar: [email protected]

We willen graag cookies plaatsen, gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie »