Veelgestelde vragen

 
Wat ben ik kwijt aan verzendkosten in Nederland?
 • U betaalt bij ons geen verzendkosten als u voor meer dan €99,00 bestelt. Plaatst u een bestelling waarvan het orderbedrag lager is dan € 99,00 dan betaalt u een bijdrage in de verzendkosten van € 6.45.
 • Indien uw bestelling door de brievenbus past, zullen we deze als brievenbuspost versturen. Wel zo gemakkelijk! U hoeft op het moment van bezorging niet thuis te zijn.

Wat ben ik kwijt aan verzendkosten naar België?

 • U betaalt bij ons € 15,00 voor het verzenden van uw bestelling naar België, ongeacht het orderbedrag. 

Wat ben ik kwijt aan verzendkosten naar Duitsland?

 • U betaalt bij ons € 19,00 voor het verzenden van uw bestelling naar Duitsland, ongeacht het orderbedrag. 

 

Hoe werkt het bestelproces?

Op de volgende pagina vindt u een uitgebreide uitleg van het bestelproces.

Wat zijn de mogelijkheden als een product niet aan mijn verwachtingen voldoet?
 • Voldoet het gekochte product niet aan uw verwachtingen, dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst aan ons laten weten dat u van de aankoop af wenst te zien. Vervolgens heeft u nog eens 14 dagen om het product te retourneren. Kijk voor meer informatie op deze pagina: Retouren- en Klachtenafhandeling.
   
Hoe lang heb ik garantie?
 • U heeft standaard 1 jaar garantie op alle producten die u koopt bij Deurstoppers.net, deze (fabrieks)garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. De garantie geldt niet voor slijtage die als normaal beschouwd kan worden, of is ontstaan door ondeskundig gebruik dan wel opzet of grove nalatigheid van de klant. De retourafdeling van koper-online webwinkels beoordeelt of er sprake is van garantie. Kijk op de volgende pagina voor meer informatie Retouren- en Klachtenfhandeling.

Hoe snel kan ik mijn bestelling ophalen?
 • Bestellingen kunnen opgehaald worden, als u van ons een telefoontje en/of mailtje heeft gehad. 
 • Heeft u het snel nodig? Bel ons dan even op 085-0609085, dan zorgen wij dat het voor u klaar staat.
 • Voor meer informatie kijkt u op de pagina Aflevertijden.

 

Wat is de levertijd?
 • Kijk bij aflevertijden voor een indicatie van de afleverdag. Voor Nederland en België geldt dat als u een bestelling vóór 16:00 uur plaatst dan wordt deze op werkdagen direct verstuurd, DHL levert 98% van de pakketten de volgende dag al af. Voor Duitsland geldt een levertijd van 2-4 werkdagen. 
 • Bestelt u zakelijk en op vrijdag? Uw bestelling verzenden wij dan op maandag en wordt afgeleverd op dinsdag. De bezorger van DHL staat anders zaterdag voor een gesloten deur. Is er wel iemand aanwezig op zaterdag en wilt u uw bestelling op zaterdag afgeleverd hebben, geeft u dit dan aan bij opmerkingen of neem contact met ons op via mail of telefoon. Wij verzenden het dan zonder probleem op vrijdag. 
 
Wat gebeurt er wanneer ik niet thuis ben op de afleverdag?
 • Indien uw pakket door de brievenbus past, wordt het pakket gewoon in de brievenbus geschoven. Past het niet door de brievenbus, dan wordt uw pakket vaak bij de omliggende buren aangeboden of de bezorger komt de volgende dag terug, daarna gaat het pakket naar een ophaalpunt bij u in de buurt, waar u het zelf binnen 7 dagen moet ophalen. U kunt ook een alternatief afleveradres op geven (bijvoorbeeld op het werk). 

 

Wat gebeurt er als ik mijn pakket niet afhaal bij het ophaalpunt?

 • Binnen 7 dagen kunt u uw bestelling ophalen bij een ophaalpunt. Lukt dit om wat voor reden niet, dan verzendt het ophaalpunt dit na 7 dagen automatisch retour naar Deurstopper.net. Deurstopper.net neemt vervolgens na ontvangst contact met u op. Mocht u de bestelling alsnog opnieuw verzonden willen hebben, dan vragen wij wel in een bijdrage in de verzendkosten. U betaalt dan opnieuw € 5,95. 

Kan ik extra korting krijgen?
 • Bent u op zoek naar grotere aantallen voor professioneel gebruik, en staat er geen staffel ingevuld bij het product wat u wilt kopen, neemt u dan Contact op met onze klantenservice. Als u zich onderaan deze pagina aanmeld voor onze nieuwsbrief dan krijgt u in ieder geval altijd 5% korting! U moet de kortingscode dan wel zelf invullen tijdens het bestelproces, de korting kan niet achteraf worden gecrediteerd.

Beveiliging:
 • Onze website is voorzien van een bij de pagina's waar u persoonlijke gegevens invult, zoals in de winkelwagen als op de contact pagina ziet u een slotje in de internetadresbalk ook ziet u dat de URL verandert naar https. Dit betekent dat de informatie die u invult versleuteld wordt verstuurd en er niet kan worden meegekeken door criminelen.

 

Betaalmethoden Nederland:
IDEAL (gratis):U wordt doorgeleid naar uw eigen bank.
 
Creditcard (gratis): Maestro
 
Overboeking (€3,95 extra kosten): Na het invullen van uw bestelling maakt u zelf het te betalen bedrag over naar onze rekening. De gegevens die u nodig heeft vindt u in de bevestigingsmail.
De levertermijn van maximaal twee werkdagen geldt vanaf het moment dat het geld op onze rekening staat.

Bancontact (gratis)
 
Klarna Achteraf Betalen (extra kosten € 0,86)
Deze betaalmethode is alleen beschikbaar voor bestellingen boven de € 50,00 inclusief BTW.
Giropay (gratis) 
 
PayPal (gratis) 
 
KBC/CBC payment (gratis) 
 
 
 
 
Hoe kan ik contact met jullie opnemen?
Deurstopper.net klantenservice
Telefoon: 085-0609085 maandag t/m vrijdag 09:00-17:00